Tak til
 


  
05/05 2023

Alternativ 7- kamp i Ørum

Lørdag den 20. juni afholdes ”Alternativ 7-kamp” i Fjellerup, Ørum, Stenvad.


Skulle der være nogen, som har lyst til at teste sig selv i discipliner som kanosejlads, skydning, minigolf, løb, cykling, bueskydning og forhindringsløb på cykel, så er chancen der lørdag den 20. juni, 2009, hvor der bliver afholdt ”Alternativ 7-kamp” i Fjellerup, Ørum, Stenvad.

”Det er en ide, som vi gennemførte sidste år, og vi synes det gik så godt, at vi vil prøve igen i år. Dagen planlægges af folk som på den ene eller anden måde er tilknyttet Ørum Aktivcenter”, fortæller Svend Åge Jellesen.
”Vi vil gerne prøve at kombinere flere forskellige motionsformer og give deltagerne en mulighed for at teste sig selv i forskellige discipliner. Man kan selvfølgelig konkurrere mod de andre deltagere, hvis man er til det, men det er lige så vigtigt, at alle får en hyggelig og sjov dag i selskab med en masse andre folk,” fortsætter Svend Åge Jellesen.

For at understrege ”hyggepræget” sluttes dagen af med det traditionsrige ”finske bad” – en oplevelse alle bør unde sig selv.

Arrangementet er for voksne, så man skal være mindst 15 år gammel for at deltage.

Tilmelding kan ske til Ørum Aktivcenter på telefon 86381600 og sidste frist er mandag den 15. juni.

Kilde: Lars Jørn Larsen

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam