Tak til
 


  
12/10 2019

Oplev Mike Andersen Solo i Kulturhuset Pavillonen lørdag d. 12/10 kl. 20

En aften i Pavillonen med Mike Andersen plejer at involvere et fedt band fuld tryk på volumen - på den fede måde. Men nu er det tid til noget nyt. Mike Andersen giver en sjældent set eksklusiv solokoncert i den gamle Pavillonsal, som opsættes med hyggelig cafe-stemning og lys på bordene. Det bliver tæt på helt intimt, når han gæster os med sange fra det nye soloudspil "Million Miles" i bagagen. - Entré: 195 kr.


Mike Andersen.
Mike Andersen har i alt udgivet syv album med band og spillet et utal af livekoncerter. En million mil på landevejen, er det nok næppe blevet til, men det er tæt på. Mike Andersen og hans band har nemlig gennem de sidste 20 år kørt landevejene i Danmark og resten af Europa tynde. Og der er stadig mange flere kilometer i dem.

Men lige nu skal Mike Andersen altså møde sit publikum helt alene - både på albumudgivelse og på den igangværende soloturné her i efteråret. - Jeg har altid stræbt efter at lave sange som kan holde til at blive fremført af bare mig selv og en guitar. Alligevel har jeg aldrig før turde udgive eller spille dem live på den måde. Det er på tide nu, siger Mike Andersen.

Køb billet hér:
www.kultunaut.dk/perl/billet/type-nynaut?ArrNr=13100356

Det er hér dét sker:
Pavillonsalen
Kulturhuset Pavillonen
Kærvej 11
8500 Grenaa
Tlf: 86321633
Fax: 86321354
www.pavillonen.dk

Kilde: Kulturhuset Pavillonen i Grenaa.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam