Tak til
 


  
04/10 2019

Jakob Illeborg giver koncert i Pavillonen i Grenaa fredag d. 4/10 kl. 20

Jakob Illeborg er af de fleste i dag kendt som TV-vært og journalist, men han har en længere musikkarriere bag sig. I sin ungdom var han forsanger i det danske London-baserede band, Warwick Avenue, der udgav musik på det amerikanske pladeselskab Columbia Records og gav koncerter over store dele af verden. Efter en lang musikpause er Jakob Illeborg nu igen klar til at gå hundrede procent ind i musikken, det sker med solo debutalbummet "Once Upon Tomorrow", der er indspillet over flere år i Storbritannien. - Entré: 160 kr.


Jakob Illeborg.
Teksterne er, med en enkelte undtagelse alle på engelsk, er både historie, fortællinger, personligt reflekterende. Mange af sangene er skrevet på hotelværelser rundt om i verden, når der var brug for et break fra journalistikken. Jakob fortæller at han har haft 10 fantastiske år på DR, som korrespondent og TV-vært. Ikke mindst hans arbejde med Kontant, har bragt ham rigtig tæt på mange danskere, det har for ham været stort, at være seernes vagthund. "Nu skal jeg gø til min egen musik igen, det bliver fedt", siger han.

Køb eller bestil billet hér:
www.kultunaut.dk/perl/billet/type-nynaut?ArrNr=13308349

Det er hér dét sker:
Cafeborde i Pavillonsalen
Kulturhuset Pavillonen
Kærvej 11
8500 Grenaa
Tlf: 86321633
Fax: 86321354
www.pavillonen.dk

Kilde: Kulturhuset Pavillonen i Grenaa.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam