Tak til
 


  
05/05 2023

Få GRATIS DoFollow backlinks

PresseDirect.dk er et nyt website som giver brugerne mulighed for, at udgive gratis unikke artikler, pressemeddelelser, SEO-tekster, sponsorerede/affiliate artikler med det formål, at blive synlige i søgemaskinerne.

Formålet med websitet er også, at give læserne spændende nyheder og svar på spørgsmål de måtte have.


Hvis du arbejder med søgemaskineoptimering ved du sikkert også, at du kommer ikke uden om eksterne links til din hjemmeside eller webshop. Jo flere eksterne DoFollow links fra troværdige hjemmesider gør, at du rangere højere i søgeresultaterne.

Hvis du google søgemaskineoptimering eller SEO kommer mange resultater frem, som alle sælger en form for linkbuilding. Det er bureauer som tjener penge på, at give dig eksterne links sammen med en søgemaskineoptimeret tekst/artikel.

Mikkel Sørensen står bag PresseDirect.dk og han fortæller hele ideen med sitet er, at give alle lige mulighed for, at få DoFollow links til sit arbejde med linkbuilding. Og med fælles hjælp fra brugerne er det meningen, at give en høj domæne ranking. Bl.a. har han afsat 50.000 til ekstern linkbuilding af sitet.

– Jeg opfordre alle med en hjemmeside eller webshop, at oprette sig som skribent/journalist på PresseDirect.dk. Lav nogle unikke lange artikler, som ikke kun skal læses af søgemaskinerne. Men faktisk skal give viden og svar til læserne, som finder artiklerne på søgemaskinerne

Gratis distribution af pressemeddelelser/artikler: Opret gratis en bruger på PresseDirect.dk

.

Gratisnyheder.dk giver også DoFollow link
Et andet website som tilbyder gratis DoFollow links til distribution af pressemeddelelser er hjemmesiden www.gratisnyheder.dk som startede tilbage til 7. august 2010.

Forskel mellem DoFollow og NoFollow Links
Når du opretter et brand online, er synlighed afgørende. Jo større publikum der ser dit indhold online, jo flere mennesker kan du forvente at få svar fra. For at skabe synlighed udføres søgemaskineoptimering (SEO) på webstedet. I SEO er der meget fokus på at oprette links inden for din blog, der linker udad til andre autoritet websteder.

Hver gang der oprettes et link i bloggen, hvad enten det er nyt indhold, en sidebjælke eller endda kommentarer af svar fra artiklerne, oprettes et unikt link til det specifikke sted.

Linket til indhold kan enten være DoFollow eller NoFollow. Et DoFollow-link er et unikt link, der fortæller søgemaskiner at bruge en bestemt sti, der kører langs dens side rangering for at påvirke det udgående link, der kommer fra webstedet. Generelt vil flere besøgende besøge sider, der rangeres højt i søgemaskiner, så det er vigtigt at oprette et udgående link.

Et DoFollow-link er vigtigt for at skabe et udgående link til webstedet, som kan indekseres af søgemaskinsbots, der konstant gennemsøger internettet på udkig efter indhold til at indeksere opad. Jo flere DoFollow-links, der peger mod dit websted, jo mere autoritet vil dit websted have, og webstedet rangerer højt på forskellige søgemaskine sider over tid.

Et NoFollow-link er det direkte modsat af DoFollow. Det er et unikt hyperlink, der fjerner enhver videresendelse af dens specifikke side placering status til andre sider. Når NoFollow-indstillingen er valgt, er søgemaskine-bots ikke i stand til at søge gennem linkene og springer derfor noget indhold over. Dette betyder faktisk, at der ikke kan forventes nogen stigning i rækkerne i søgemaskinerne.

Forskellige søgemaskiner har forskellige anvendelser til NoFollow-linkene. For Google søges linket af de gennemsøgende søgemaskine-bots, men det vil ikke have nogen effekt på Google-sideplacering, at webstedet med NoFollow-linket er aktiveret. Bing på den anden side spejder ikke NoFollow-linket og inkluderer det ikke i beregninger. Yahoo følger NoFollow-links, men inkluderer ikke disse links i rankingberegninger.

Kilde: PresseDirect.dk

Frederik Jensen


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam