Ebeltoftportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Mirja Klippel giver koncert på Molsskolen torsdag d. 25/10 kl. 19.30

Den prisbelønnede finske singer-songwriter udgiver sit nye album "River of Silver" og spiller på Molsskolen i Knebel som del af release turnéen. Mirja Klippel har støt opbygget sig et navn på den internationale sangskriverscene. Med en EP og en Danish Music Award Folk i kategorien Årets Sangskriver (2016) bag sig, er hun nu klar med sit første fuldlængde album, River of Silver, som hun præsenterer under Spil Dansk Ugen.


Mirja Klippel.
Mirja Klippel gør sig indenfor melodiøse og poetiske sange, der bæres frem af et dæmpet og nærværende udtryk. Musikken sættes i scene af hendes insisterende vokal og akustiske guitar, som understøttes og bakkes op af hendes faste musikalske samarbejdspartner, Alex Jønssons vokal og elektriske guitar. Og live er musikken en helt særlig og intim oplevelse, hvor man løftes og fanges ind af de atmosfæriske lydbilleder og dragende sange.

Med River of Silver har Mirja Klippel skabt et album, der med udspring i det nære og personlige trækker linjer, ikke bare til den omliggende verdens sociale uretfærdighed og snærende bånd, men også til håbet om en bedre fremtid. Som hun selv siger: "Jeg skriver sange for at få verden til at give mening. Om mennesker, deres følelser og handlinger... og konsekvenser. Min egen historie og fremtid."

Mirja Klippel har de seneste år turneret intensivt i ind- og udland, og optrådt i alt fra stuer i Østjylland, til trækirker i Finland og etablerede festivaller i bl.a. Grønland. I 2019 tager hun på en større turné, der - udover Danmark - bl.a. bringer hende til Tyskland, Finland og Rusland.

"Jeg er begyndt af forvente mig intet mindre end det ypperste fra de to og endnu engang blev hverken jeg - eller publikum - skuffet".
Artist in the Spotlight.

Du kan se mere hér:
www.mirjaklippel.com
www.facebook.com/mirjaklippel

Det er hér dét sker:
Molsskolen
Skoletoften 17
8420 Knebel
Tlf: 86351211
Fax: 86350091
www.molsskolen.dk

Kilde: Molsskolen i Knebel.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam