Ebeltoftportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Rootsline 2016 med dobbelt Americana extravaganza koncert i Pavillonen fredag d. 21/10 kl. 20

Oplev Rootsline 2016 med dobbeltkoncert med Uncle Lucius(US) og Chasing Grace(DK). For 8. år i træk præsenterer Pavillonen Rootsline koncerterne, i samarbejde med gode kollegaer på Tobakken i Esbjerg, Posten i Odense og Sønderborghus. Rootsline er en serie folk/ roots koncerter med 2 bands, der spiller 4 koncerter i henholdsvis Odense, Esbjerg, Sønderborg og Grenaa. Der er dømt dobbelt Americana extravaganza, når amerikanske Uncle Lucius og danske Chasing Grace vil fremføre hver deres bud på amerikansk roots musik, som den lyder i 2016. - Entré: 130 kr.


Uncle Lucius.
Det 6 mand store Chasing Grace, med østjyske rødder, har fået øget bevågenhed efter deres fremragende tv-optræden på DK4 her i foråret. Deres kompetente sangskrivning og søgen efter skønhed, som de selv udtrykker det, har udmøntet sig i fremragende anmeldelser, prædikatet "international klasse" er gået igen i flere af disse. Musikken kan være svær at sætte i bås, men den har benene solidt plantet i hhv. traditionel Country og den lidt mere kontemporære Americana. Den akustiske guitar er grundingrediens i bandets lydbillede, tilsat lap steel, pedal steel, violin, harmonika, banjo, klaver klangflader, oven på en dynamisk bas-trommebund !

Uncle Lucius er fra Austin Texas, hvor hjemmebanen er Saxon Pub, en af musikbyens mest populære klubber, hvor bands som The Band Of Heathens, Deadman og Stateboro Revue ofte spiller, når de er forbi hjembyen. Bandets blanding af "southern rock" "outlaw country", giver minder om The Black Crowes, men placerer bandet i fin forlængelse af de tre førnævnte Austin bands. Bandet har udgivet fire albums. "Keep The Wolves Away" er blevet til et kæmpehit i 2013 på alternative country stationer over det meste af USA,- et nummer som blev vist mere end 1 million gange på YouTube. Det seneste album "The Light" fra 2015, har konsolideret bandets position som et af Americana scenens fornemmeste navne.

Pavillonsalen vil være hyggeligt sat op i et mix af caféborde med stearinlys og stolerækker.

Det er hér dét sker:
Kulturhuset Pavillonen
Kærvej 11
8500 Grenaa
Tlf: 86321633
Fax: 86321354
www.pavillonen.dk

Kilde: Kulturhuset Pavillonen i Grenaa.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam