Ebeltoftportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Drama i Emmelev – om igen!

Det hører heldigvis til sjældenhederne, at vores Redaktør i dén grad har fået spredt forkerte oplysninger, at det har været nødvendigt at fjerne en artikel fra i fredags. Men selvfølgelig accepterer han, at han må stå til offentlg spanking i dag – og er naturligvis også med på at rette fejlene.

Lad os starte med dét, der er rigtigt i artiklen: en 39-årig udviklingshæmmet dame, der har været anbragt på én af Rimsø-præstens gårde i Emmelev, gik onsdag i sidste uge amok og gjorde udfald med en køkkenkniv mod én af de ansatte pædagoger. Han var heldigvis hurtig til at smutte om bag en dør, så han ikke blev ramt, og politiet blev tilkaldt, hvorefter den voldsomme dame blev taget med. Hun blev anbragt i sikker forvaring, hvor hun nu venter på, at hendes sag kommer for retten i starten af oktober.
Desværre fik vi skrevet, at hun nu var væk fra institutionen i Emmelev, indtil hendes sag kom for, men det er sikkert og vist, at tilbage kommer hun under ingen omstændigheder. Det er således, at pastor Carlsson og frue har lejet gården i Emmelev ud til en institution i Hornslet, hvor en mindre gruppe af klienterne havde brug for at komme væk for en tid og derved få en ny chance i landlige omgivelser. Der er tale om unge mennesker, bortset lige fra omtalte kvinde, som i øvrigt for et stykke tid siden var en del omtalt på grund af et knivoverfald på en kvindelig pædagog på stedet i Hornslet. Ingen af de øvrige har aggressive tendenser, og der er ikke – som vi desværre fik fortalt i fredags – tale om en slags fanger, men blot om nogle unge, der har brug for uafbrudt voksenstyring for at kunne fungere.
Og så en sidste ting: episoden fandt selvfølgelig sted på Vestergård og ikke på den smukt renoverede nabogård, Margrethehøj, som også ejes af pastor Kurth Carlsson.
Skrevet af Rex

Kilde:

unavngivet


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam